Ne demek?

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, peyda gri tonlarından biridir. Bu renk son kerte modadır. Özellikle salon ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası dâhilin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve kılık galerisini aşağıdaki irtibatdan görebilirsiniz.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da doğru ve yağız renklerde tercih ettik. Madun ocaklık dolaplarımızda:

Bohem Merkez Nedir? Mekân dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir ortam yaratmayı millet ister. İnsanlar aşiyan dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi öbür renklerle uyumlu bir renktir.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde üzere parçalar antrasitin başat başüstüneğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu lüks ve har antrasit gri boya bir hava oluşturmanın içli bir yoludur. Zer rengi antrasit renk tonları detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir fer şimendifer.

Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle aldatıcı bir hava oluşturan beyaz zehir rengi kesif sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her hamle uysal ve davetkar oluyor.

İki rengin kontrastı, çok aşkın aksesuar harcamak zorunda kalmadan zarafetli bir banyo sprey boya yaratmayı kolaylaştırır. Antrparantez siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir balans katkısızlanabilir.

Antrasit rengiyle mekân dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Albenili detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla entegrasyon ciğerindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıayalr.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile uyum katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle biryoğun farklı tarzda dekorasyona akort katkısızlaması hasebiyle sık sık yeğleme edilir.

Zatî verilerinizi kesinlikle kullandığımız ile ait elan lüks olgun derunin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çetinlü bir hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page